Home Nieuws Geen Xiaomi Redmi Note 5, maak plaats voor de Xiaomi Redmi 5 Plus

Geen Xiaomi Redmi Note 5, maak plaats voor de Xiaomi Redmi 5 Plus

door Damian
Xiaomi Redmi 5 Plus

In 2014 begon Xiaomi met het uitbrengen van de Redmi Note lijn, dit is een grotere en krachtigere versie van de originele Redmi die in 2013 werd uitgebracht. In de volgende jaren is elke Redmi versie altijd gelanceerd met een Note versie. Dit geld alleen niet voor het nieuwste model, de Xiaomi Redmi 5.

De Redmi 5 plus zal dus de Redmi Note 5 vervangen.  Veel fans hebben uitgekeken naar de Redmi Note 5, hiervan werd verwacht dat het een 5.99-inch FHD beeldscherm zou bevatten net als de Redmi 5 Plus, maar met een Snapdragon 660 of tenminste een Snapdragon 630.  Voor die fans was de teleurstelling groot toen de er werd bekendgemaakt dat de Xiaomi Redmi Note 5 niet uitkomt, maar de eerder gelanceerde Xiaomi Redmi 5 Plus is. De Xiaomi Redmi 5 Plus is uitgerust met dezelfde Snapdragon precessor als de Redmi Note 4, namelijk de Snapdragon 625.

De Xiaomi Redmi 5 Plus is beschikbaar in  4 verschillende kleuren: zwart, goud, lichblauw en rosegoud. Hij is standaard uitgerust met 3 GB RAM en 32 GB aan opslag. Ook is er een variant met 4 GB RAM en 64 GB opslag Via de volgende link kan je onze productpagina bezoeken voor de Xiaomi Redmi 5 Plus. Hier kan je meer lezen over de telefoon en de bijbehorende specificaties.

Er wordt veel geklaagd over het vele gebruik van de Snapdragon 625 processor door fabrikant Xiaomi voor zijn midden klasse telefoons. Er lijkt dat geen enkele Redmi telefoon een Snapdragon 630 of 636 zal bevatten.

 

Gerelateerde posts

Plaats een reactie