Home Nieuws Xiaomi onthuld de Yeelight speaker, een nieuwe slimme speaker van Xiaomi

Xiaomi onthuld de Yeelight speaker, een nieuwe slimme speaker van Xiaomi

door Damian
Xiaomi Yeelight speaker

Xiaomi heeft de nieuwe slimme speaker onthuld via hun MI community. De speaker zal ongeveer 25 euro  gaan kosten en hij komt uit op 31 januari. De speaker is net zoals andere velen slimme speakers bestuurbaar via een spraak assistent. De Xiaomi Yeelight speaker zal gebruik maken van twee virtuele assistenten. Een spraak assistent op basis van Xiaomi technologie voor kunstmatige intelligentie en Amazon Alexa. Doordat de Xiaomi Yeelight speaker ook gebruikt maakt van Amazon Alexa is het product ook geschikt voor de westerse markt.

Door het gebruik van Xiaomi’s eigen AI technologie is het mogelijk alle producten van Xiaomi  aan te sturen die betrekking hebben tot een slimmer huis. Denk hierbij aan LED-lampen, tafellampen, bedlampjes, plafondlampen en nog meer. In de komende weken gaat Xiaomi werken aan ondersteuning van meer producten.

De Xiaomi Yeelight speaker is uitgerust met maar liefst 6 microfoons en een enkele 2-watt luidspreker. De speaker wordt aangedreven door een Cortex-A53 quad core CPU met 256MB aan werkgeheugen en ook 256MB opslaggeheugen. Ook is hij uitgerust met Bluetooth en dual band Wifi. Ook is de speaker voorzien van een paar knoppen om het volume te regelen, de speaker en microfoon uit of aan te zetten.

 

Gerelateerde posts

Plaats een reactie